Xerrades i més activitats socials al Feslloc

‘Alcarràs’ de Carla Simón

La primera activitat social del Feslloc serà la projecció de la pel·lícula ‘Alcarràs’ de Carla Simón el dia 8 de juliol a les 11 hores a l’auditori de Benlloc, on podreu gaudir d’una presentació i de la posterior projecció del film. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament i serà necessària l’entrada d’aquest dia del Feslloc o l’abonament de dos o tres dies. 

El col·loqui sobre els 40 anys de l’Estatut d’Autonomia

A les 12 hores del mateix dia començaran els vermuts temàtics amb el col·loqui «40 anys d’Estatut d’Autonomia: protestes i propostes». A aquesta activitat hi seran la periodista Violeta Tena, el professor i jurista Andrés Boix Palop, el professor i historiador Natxo Escandell García i Maria Nebot Calduch com a moderadora. Tots els vermuts temàtics tindran lloc a la pineda del Feslloc. 

Sostenibilitat amb «Macroplantes solars i territoris en resistència»

A les 13.15 hores serà el torn de la taula redona «Macroplantes solars i territoris en resistència» amb la participació de Carmen Barreda de l’associació Nova Terra, Jordi Marín Monfort del Fòrum de la Nova Ruralitat, Àngel Ribes Bellés, alcalde de Benlloc; d’entre altres. 

«Dones i valencianisme»

El dissabte 9 de juliol les activitats s’iniciaran a les 12 hores també amb els vermuts temàtics, començant amb la presentació del projecte «Dones i valencianisme» que busca rescatar de l’oblit aquelles dones que han participat en la història del valencianisme al llarg del temps. Hi seran la coordinadora Reis Gallego i Alicia Villar Aguilés, coordinadora del Lab de la Fundació Nexe i moderarà Lorena Escandell Carbonell, periodista social i autora de l’Agenda d’expertes de la Unió de Periodistes

LGTBI+ al Feslloc

Per altra banda, la xarrada «​​Humor, llibertat i LGBTIfòbia» tindrà el seu torn a les 13 hores i comptarà amb la participació de Ferrxan i Pam Demia. Aquesta serà presentada per David Belda, cap de comunicació d’Escola Valenciana.

A més a més, els 8 i 9 de juliol hi podreu trobar marxandatge dels grups i del mateix festival al recinte dels concerts del Feslloc a partir de les 19.00 hores.