Vine amb bus al Feslloc

Si no vols utilitzar el teu propi vehicle per vindre al Feslloc, el mateix festival posa a la teua disposició autobusos perquè pugues arribar a Benlloc i tornar el dia 10 a València, Castelló de la Plana, Alacant o les comarques centrals. 

Si viatges des de les comarques centrals, pots agafar un bus el dia 7 des de Sant Vicent del Raspeig a les 12 hores, Castalla (Av/ Onil, 60) a les 13 hores, Cocentaina (Av/ del País Valencià, 82) a les 13.30 hores, Ontinyent (Av/ d’Albaida, 32) a les 14 hores o Xàtiva (C/ Palasiet, 1) a les 14.25 hores. La tornada seria des de la Cooperativa de Benlloc a les 10 hores. El preu de l’anada i la tornada i les despeses de gestió és de 32 euros. 

Des de València, l’eixida és dels de les taquilles del Camp de Mestalla el dia 7 de juliol a les 12 hores, i la tornada el 10 de juliol des de la Gasolinera de Benlloc (enfront de l’acampada) a les 11 hores. El preu total és de 26 euros amb les despeses de la gestió incloses. 

Els bitllets dels autobusos de València i les comarques centrals els pots aconseguir a AQUEST ENLLAÇ. Cal completar un mínim de 35 places del total de 50 per a habilitar l’autobús. Si no es cobreix eixe nombre de places, l’Organització es reserva el dret a no organitzar la ruta de l’autobús i es tornaran els diners automàticament. 

Si vens al Feslloc des de Castelló, es fa la ruta regular de l’autobús en línia des de l’Estació d’Autobusos de Castelló de la Plana. El dia 7 i 8 sortiran autobusos des de l’Estació fins al festival a les 10.15 hores i a les 15.30 hores per 3,15 euros. Aquests dos dies per a tornar-hi des del Feslloc fins a Castelló hi seran a les 09.30 hores i a les 15.00 hores pel mateix preu. El diumenge 10 de juliol es podrà tornar des del Feslloc a les 11.30 hores per un preu de 5 euros. Pots obtenir els teus bitllets al mateix autobús a l’anada i a la tornada.