3 dies d'aplec amb els serveis necessaris per a gaudir-los

Zona d'acampada

És una ampla extensió de pins i moreres on trobaràs ombra al llarg de tot el dia. Per acampar cal tindre l’entrada del Feslloc de l’edició en curs.

Ubica la teua tenda dins dels carrers delimitats per l’organització per tal de crear una retícula que permeta el pas i l’accés a totes les tendes.

La zona d’acampada està preparada per a allotjar les persones que veniu a gaudir del Feslloc i que, alhora, també necessiteu disposar d’un merescut temps de descans. Així les coses, cal que entre totes i tots garantim el descans de les feslloqueres i els feslloquers.

A la zona d’acampada està prohibit acampar caravanes perquè ocupen molt de lloc. Si algú ve amb caravana ha d’estacionar-la a l’aparcament habilitat per l’organització del festival.

A la zona d’acampada es pot acampar a partir del dijous de la setmana del Feslloc. En cap cas abans d’eixe dia, ja que s’estaran realitzant feines de condicionament de l’espai.

Piscina

Benlloc posa a disposició de feslloqueres i feslloquers la seua piscina municipal. El servei és gratuït per a les persones que porten la polsera del festival de l’edició en curs.

Horari:

Divendres i dissabte: de 9:00 a 21:00 hores.

Dijous i diumenge en horari habitual d’estiu (d’11 a 20.30 h).

Respecta les instal·lacions i el bon funcionament de les mateixes. Si tens cap dubte, pregunta al socorrista.

Punt d’informació

Hi trobaràs tota la información què necessites: polseres, autoritzacions menors, programa de concerts, inscripcions activitats esportives i d’oci, botiga d’Escola Valenciana, etc.

Lavabos i dutxes

Horari: de 09:00 del matí fins a les 22:00 hores.

El recinte compta amb lavabos portàtils que s’han habilitat prop del punt d’informació del festival i també dins del recinte de concerts.

Horaris taquilla

Dijous 11 de juliol: de 18h a 03h

Divendres 12 de juliol: de 16h a 03.30h

Dissabte 13 de juliol: de 16h a 04.00h.

Recàrrega de telèfons mòbils

3 € (càrrega completa).

Lloc: espai habilitat en el recinte del festival.

Aparcament

Als afores del poble s’han habilitat zones d’aparcament perfectament senyalitzades. D’aquesta manera donem servei a les persones que assisteixen al festival i, a més, evitem tindre un casc urbà congestionat pels vehicles. Igualment, permetem una major accessibilitat a tots els llocs del municipi i fem possible una millor convivència amb el veïnat de la població.

Et preguem que intentes estacionar el vehicle sense ocupar més espai del necessari, ja que hem d’intentar donar servei al major nombre possible d’usuaris.

Caixer automàtic

24 hores

Atenció sanitària

24 hores d’atenció mèdica, amb 1 metge, 2 auxiliars i 2 tècnics durant el festival.

Benzinera

24h, funciona amb targeta de crèdit. Si tornes diumenge i no tens molta benzina, carrega en aquesta benzinera ja que, fins a Sagunt, no trobaràs cap altra estació de servei en l’autovia

Radiotaxi

964 23 74 74 / 964 25 46 46