Recomanacions i informacions

per a al Feslloc 2021

On som?

Has arribat a Benlloc, poble de poc més de 1.000 habitants de la comarca de la Plana Alta que, des de l’any 2007, organitza el Feslloc de manera ininterrompuda. Gràcies pel teu suport a la cultura, als nostres artistes i a la resta de sectors relacionats amb l’escena musical: productores, empreses de so, periodisme, disseny gràfic, etc.

Objectes perduts

Els objectes perduts es dipositaran al punt d’informació del festival. Si perds algun objecte, tant de bo el recuperes de seguida! Si et trobes algun objecte perdut, sigues solidari i porta’l, per favor, al punt d’informació del festival. Pensa que podria haver-te passat a tu!

Residus i deixalles

Diposita les deixalles en els poals i contenidors habilitats en diferents llocs del recinte, per favor. Col·labora amb nosaltres per fer possible que tota l’àrea del festival estiga el més neta possible!

Tokens

Si vols consumir alguna beguda en el recinte del Feslloc hauràs d’adquirir prèviament la moneda del festival (els tokens) en els llocs habilitats. L’adquisició de tokens es podrà fer amb monedes/bitllets i també amb targeta, si la cobertura tècnica ho permet. Si pagues amb diners, procura portar monedes de 50 cèntims, 1€ i 2€ i bitllets de 5€ i 10€ per evitar i/o facilitar el canvi.

Els tokens no utilitzats no es podran tornar fora de l’horari que establisca l’organització i que estarà oportunament indicat en diferents indrets de l’àrea del festival. Per tant, superat l’horari establert per fer la devolució dels tokens no utilitzats, l’organització no retornarà els diners a la persona reclamant.

Venda d’alcohol

Està prohibida la venda d’alcohol a persones menors de 18 anys.

Problemes de salut

Si tens algun problema de salut o has de prendre alguna medicació, sigues responsable. Si prens medicaments, informa’t de possibles incompatibilitats amb el consum d’alcohol. Si ets al·lèrgic a algun medicament, porta algun document que ho testimonie o posa-ho en coneixement de les teues amistats.

Amb calma

Si t’has desplaçat a Benlloc és per gaudir d’un Feslloc inoblidable. Mantín una actitud educada i responsable pel teu bé i el de la resta de persones assistents.
Si has de conduir un vehicle, no ho faces si has ingerit massa alcohol o si notes que el cansament et venç i no estàs en bones condicions per posar-te en ruta.
Reposa i descansa una mica, fins que estigues en les millors condicions per abandonar Benlloc.