Protocol Covid Feslloc 2020. Mesures preventives

Per al públic:

 1. Ús de gel hidroalcohòlic: podràs trobar tant en l’accés a la zona de concerts com als lavabos i al costat de la barra.
 2. Mascareta: La mascareta serà obligatòria sempre que no es puga mantenir la distància d’1,5 metres entre persones. Per favor, usa-la a l’hora d’accedir i sortir del recinte o moure’t dins del recinte (per anar al bany o a les barres). Fes-la servir sempre que no estigues en el teu lloc. Porta la teua mascareta principal i una altra de reserva.
 3. Distància de seguretat: Mantingues sempre la distància de seguretat de 1,5 m entre assistents, exceptuant convivents. Estem en un espai obert i no hi ha problema d’espai. En qualsevol cas, si no pogueres, recorda que l’ús de mascareta és obligatori.
 4. Gots d’un sol ús: Per favor, un cop acabes d’utilitzar-lo deixa’l als contenidors habilitats. Mai ho el llences a terra.
 5. Localitat: Una vegada prengues possessió d’una cadira aquesta serà la teua i no podràs cedir-la ni ocupar-ne una altra. Podràs agrupar cadires en cas de convivents.
 6. Zones de seguretat: Disposarem zones no utilitzades a la perifèria de la zona de cadires. Respecta-les.
 7. Trànsits: Si us plau segueix les indicacions de trànsit presents en el recinte, així com les indicacions de distància de seguretat.
 8. Entrada i Sortida de recinte: Es realitzarà de forma escalonada.
 9. Urinaris: Hi ha disposat un servei de desinfecció permanent dels urinaris. A més hi ha disposat gel hidroalcohòlic. Neteja’t les mans en entrar i eixir.
 10. Servei de barra: Mantin la distància de seguretat a les barres i espera el teu torn. El nostre personal disposarà de gel hidroalcohòlic per higienitzar les mans després de tocar els diners. Procura portar diners solts per evitar el canvi. No podem cobrar amb targeta perquè no hi ha suficient cobertura telefònica.
 11. Servei sanitari: Comptem amb un lloc permanent amb ambulància i auxiliar per atendre qualsevol emergència durant la celebració dels concerts. És personal format sobre els protocols COVID.

Per a personal i artistes:

 1. Formació de personal sobre els protocols COVID -19.
 2. Desinfecció i neteja de l’espai: les instal·lacions seran desinfectades abans, durant i després de l’esdeveniment.
 3. Disposen de zones separades per grups que seran convenientment higienitzades entre usos.
 4. Higienització d’instrumental musical entre actuacions.
 5. Personal protegit: el personal tindrà el seu equip EPI.