El Feslloc presenta les activitats esportives

Si vols fer esport entre concert i concert el Feslloc et dona l’opció. Les activitats esportives començaran el dia 8 de juliol amb el campionat de bàsquet 3×3 organitzat per l’Associació Feslloc a les 11 hores al poliesportiu de Benlloc. Per a participar-hi cal formar grups de màxim quatre persones (masculí, femení o mixt) i inscriure’s en el punt d’informació del festival entres les 19 hores i les 22.30 hores del 7 de juliol o emplenar AQUEST FORMULARI abans de les 14 hores del 7 de juliol.

L’últim dia de festival començarà amb el campionat de futbol sala a les 11 hores, també al poliesportiu de Benlloc. Per a participar-hi a l’activitat organitzada per l’Associació Feslloc, cal fer grups de 5 a 8 persones (masculí, femení o mixt) i inscriure’s en el punt d’informació del festival des de les 19 hores fins a les 22.30 hores del 7 i 8 de juliol. L’altra opció per a participar-hi és emplenar AQUEST FORMULARI abans de les 20 hores del 8 de juliol. 

El campionat de frontó a mà per parelles organitzat pel Club de Pilota Valenciana de Castelló conclourà amb les activitats esportives. Aquest tindrà lloc el 9 de juliol des de les 12 hores fins a les 14 hores al poliesportiu de Benlloc. Per a participar-hi és necessari fer grups masculins, femenins o mixtes i inscriure’s, bé mitjançant AQUEST ENLLAÇ abans de les 20 hores del 8 de juliol o bé presencialment al punt d’informació del festival entre les 19.00 hores i les 22.30 hores del 7 i 8 de juliol.