The Tyets

The Tyets, el jove duet de productors també coneguts com “Els Tiets”, venen de la capital del Maresme, Mataró. La seva particular proposta sonora, combinada amb un directe amb banda molt potent, els ha servit per fer-se un lloc entre els nous grups indispensables de la música catalana. 
 La seva millor temporada: l’estiu. Des del seu primer any de creació, els tiets: Oriol de Ramon i Xavier Coca, productors i compositors del projecte, han publicat himnes estivals que acumulen milions d’escoltes i que ens han fet ballar i gaudir amb els amics i família. Creadors de cançons de l’estiu com: 2018 RRHH (Tinc una casa), 2019 Hamaking, 2020 Menorca i 2021 Amics Tiets i Coneguts (amb Els Amics de les Arts). I a l’espera del que vindrà aquest any 2022 amb publicació del nou disc al novembre. 
 Al format de directe en sumen 5: dos cantants, guitarra, baixista i bateria. Les ganes del públic per veure’ls en directe els ha fet omplir places, sales, estadis i auditoris, acumulant sold outs i tancant dues gires amb més de 70 dates per Catalunya, València i Les Balears. 
 Tota la seva discografia és autoproduïda des del seu estudi de Mataró: La Kate Studios. 
 Amb només 23 anys han aconseguit crear un imaginari col·lectiu i unes tornades que duraran anys. L’any 2023 publiquen disc i ja comença a agafar forma la gran gira que ve.

Reprodueix: